Rovataink:

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Billentyűs és vonós szakmai nap, „Tiéd a Steinway”

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Billentyűs és vonós szakmai nap, „Tiéd a Steinway”

Iskolánk évek óta nagy sikerrel rendezi meg a „Tiéd a Steinway” hangversenyt zeneiskolai zongoristák részére, melyen eddig több mint 1000 növendék vett részt. Köztudott, hogy rendezvényünk során a kiemelkedő produkciók előadói rendre felvételt nyertek Szakgimnáziumunk zongora szakára, és ez idén sem lesz másként!

A „Tiéd a Steinway” hangversenyt megelőzően billentyűs szakmai napot is szervezünk, amelyen részt vehetnek mindazok, akik szívesen veszik szakközépiskolai tanáraink segítségét munkájukhoz. Ebben az évben először a billentyűsök mellett a vonósok is megtartják szakmai napjukat azonos időben, ezért erre különös hangsúllyal hívjuk fel figyelmüket és egyben kérjük, hogy az eseményre szíveskedjenek felhívni vonós kollégáik figyelmét is!

A Billentyűs és Vonós Tanszak szakmai napját 2024. november 9-én, szombaton rendezzük meg. Felhívjuk figyelmüket, hogy szakmai napunkat idén is megújult Columbus utcai épületünkben tartjuk. (Bp. 1145 Columbus u. 11.)

A zongoraórák mellett az orgona és csembaló tanáraink is várják a növendékek jelentkezését, hogy lehetőséget adjanak ezen billentyűs hangszerek kipróbálására is.

Ugyanígy valamennyi vonós hangszert tanuló fiatalt szeretettel várnak a tanszak tanárai. Az órák időpontját ezúttal is saját meglátásuk szerint regisztrálhatják iskolánk honlapján keresztül elérhető táblázatban. Kérjük, hogy jelentkezésüket erősítsék meg egy e-mailben (info@szentistvanzene.hu), melyben a felkészítő tanár, szülő és növendék telefonszámát is mellékelik. Kérjük, a már kitöltött cellákat ne módosítsák.

A beosztás itt érhető el:

Hegedű és brácsa beosztás

Cselló és nagybőgő beosztás

Billentyűsök beosztása

Jelentkezési határidő: az órarend beteltével automatikusan lezárjuk a jelentkezést

A Szakmai Napon való részvétel ingyenes.

 

„Tiéd a Steinway” koncertek 2024. december 14-én, szombaton.

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a hangversenyek idén is az újjáépült Szent István Király Zeneművészeti Szakgimnázium és AMI Nagytermében lesznek (Bp. 1145 Columbus u. 11.)

Jelentkezni e-mailen lehet: info@sztif.hu

A jelentkezési lap letölthető innen: Tied-a-Steinway-jelentkezesi-lap-2024

Jelentkezési határidő: 2024. november 22. péntek

Rendezvényünkön a részvétel ingyenes. A koncerteken professzionális felvételt készítünk, amelyet megosztunk a résztvevőkkel.

Visszaugrás a navigációhoz